AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUÈ US SEMBLEN ELS 10 MILIONS QUE ES DIU QUE REBRIA L'ESPANYOL PER AARÓN?

16/05/2018
És una bona venda, o són insuficients? Significa un retorn al passat? Vota en la nostra enquesta i participa en el debat.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què us semblen els 10 milions d'euros que es diu que rebria l'Espanyol per Aarón?

  

En la seva roda de premsa de comiat, Pau López ha parlat de la necessitat de vendre aquest estiu, segons la seva versió, per la mala gestió de persones que ja no hi són al club

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, la pujada dels abonaments influirà en la teva decisió de renovar?,  les respostes van ser aquestes:

  • 21% No, renovaré igual
  • 43% No, però és una vergonya
  • 26% Sí, no renovaré
  • 10% Si, agafaré un + económic
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT