AVUI A POL

POSICIONS PRORITÀRIES

16/05/2018
Es consideren bàsics els fitxatges d'un lateral dret, un migcampista de recorregut i un davanter, que vindria independentment del futur de Gerard. també volen dos futbolistes per banda d'atac.

Redacció, 7:30h Tal com ja s'havia avançat fa setmanes, enguany i cara al futur la figura del primer entrenador no tindrà un pes tan gran com en l'era Quique Sánchez Flores a l'hora de confeccionar la plantilla, amb el que es vol evitar que l'entitat quedi hipotecada pels gustos personals dels preparadors. Així, malgrat encara no hi ha entrenador i sembla que es farà esperar aquest nou secretari tècnic amb funcions més delimitades que no pas les que tenia Jordi Lardín, el director general esportiu, Òscar Perarnau, segueix treballant en les necessitats cara al proper curs, independentment de qui sigui l'escollit final.

 

 

Malgrat el bé que s'ha integrat en el grup, la "Roca" Sánchez no seguirà; no encaixa en els paràmetres ni per edat ni pel tema econòmic. El club estava pendent les darreres hores de si, com la resta dels seus companys de selecció, era cridat ja per incorporar-se a la concentració de Colòmbia

En dóna alguns detalls L'Esportiu, que apunta que els tècnics consideren que ja estan servits de jugadors  veterans i toca buscar talent jove o d’una edat per sota de la trentena; per posicions, les prioritats són un lateral dret, un davanter centre i un migcampista de recorregut. El tema del lateral dret es consideraria fins i tot urgent. pel que fa al migcampista,  no es correspon al pefil d'un cervell que es considera ja està cobert amb Darder, sinó que seria un jugador potent que doni més múscul a la medul·lar i pugui arribar a l'àrea rival. Evidentment, també es pensa en la davantera, daventla manca de gol d'enguany i el fet que l'home que n'ha aportat el gruix, Gerard Moreno, enfilarà possiblement la porta de sortida. En qualsevol cas, segons el diari, es fitxarà un altre davanter es quedi o no el de Santa Perpètua.  També estaria en la llista l'incorporar dos futbolistes per banda d'atac.


PUBLICITAT